Trandafiri albi deluxe

Trandafirii albi din lume 
Cu drag azi ţi-i dăruiesc.
Poate albul lor îţi spune 
Cât de mult eu te iubesc.

Din mulţimea de petale
Salbă la gât am să-ţi prind.
Să dea frumuseţii tale,
Strălucire de argint.

More details

160,00 lei

Pret vechi:

DESCRIERE PRODUS

Iubire secreta si pasiune, dar si prietenie sau respect. Stiati ca fiecare trandafir are o semnificatie aparte? Ca sa nu gresiti va spunem noi ca cel alb semnifica dragoste eterna, pasiune s respect.

In lumea crestina, trandafirul alb este asociat Fecioarei Maria, implicit virginitatii, si simbolizeaza Paradisul. De aici denumirea de floarea luminii. Totodata, acest trandafir este si simbolul unei iubiri platonice.

Legendele spun ca frumusetea trandafirului alb a facut o privighetoare sa se indragosteasca de el. Privighetoarea l-a strans atat de tare in brate incat spinii i-au strapuns inima, iar sangele i-a transformat in trandafiri rosii.

Aceste flori aveau puteri supranaturale, aparandu-i pe cei ce le purtau. Astfel coiful lui Hector era impodobit cu trandafiri, la fel scutul lui Achile. De-a lungul istoriei, trandafirii albi se ofereau drept recunostinta pentru merite deosebite. O colectie impresionanta de trandafiri era gradina imparatesei Josephine de la Malmaison, in care trandafirii albi ocupau un loc privilegiat!

IMPRESII CLIENTI

Scrieţi o recenzie

Trandafiri albi deluxe
Trandafiri albi deluxe

Trandafirii albi din lume  Cu drag azi ţi-i dăruiesc. Poate albul lor îţi spune  Cât de mult eu te iubesc. Din mulţimea de petale Salbă la gât am să-ţi prind. Să dea frumuseţii tale, Strălucire de argint.

Scrieţi o recenzie

26 produse similare care ar putea prezenta interes: