Abonare NEWSLETTER

PrestaShop

“Daca nu ai fost niciodată cutremurat pâna în adâncurile sufletului de o floare deschisă în primăvară, poate că sufletul tău nu va cunoaște nicicând înflorirea.” Audra Foveo

Dar, ca să o reinterpretăm pe A.Foveo noi am spune că ”sufletul tău nu va cunoaște nicicând înflorirea” dacă nu vei dărui cele mai frumoase cadouri de la Impatiens. Cu asta se ocupă Impatiens: 

De ce ”Impatiens”? Pentru că se spune că planta aduce noroc, nu știm asta, dar cu siguranta este aducătoare de zâmbete și bucurie prin frumusețea sa.

Asta-și dorește www.impatiens.ro să aducă în sufletele și în casele dvs: aranjamente parfumate, pline de culoare și savoare.

Impatiens dorește să reinterpreteze pe piața românească ideea de cadou, aranjament floral ori buchet. De ce numai buchete cu flori cand putem oferi celor dargi buchete savuroase...la propriu...nu glumim, din fructe, legume și mezeluri. De ce să oferim totdeauna un buchet clasic? Nu v-ati plictisit? Noi da. De aceea dorim sa revoluționăm și să schimbăm mentalitatea dvs. Nu fiți rigizi, fiți flexibili, împreună cu Impatiens. 

Cu drag,

Impatiens
APARITII IN PRESA / BLOG

                 Doamnele avocati premiate