Image Alt

Despre Noi

Where flowers are our inspiration

Cadouri si buchete altfel

“Daca nu ai fost niciodată cutremurat pâna în adâncurile sufletului de o floare deschisă în primăvară, poate că sufletul tău nu va cunoaște nicicând înflorirea.” Audra Foveo
Dar, ca să o reinterpretăm pe A.Foveo noi am spune că ”sufletul tău nu va cunoaște nicicând înflorirea” dacă nu vei dărui cele mai frumoase cadouri de la Impatiens. Cu asta se ocupă Impatiens:
De ce ”Impatiens”? Pentru că se spune că planta aduce noroc, nu știm asta, dar cu siguranta este aducătoare de zâmbete și bucurie prin frumusețea sa.bAsta-și dorește www.impatiens.ro să aducă în sufletele și în casele dvs: aranjamente parfumate, pline de culoare și savoare.
Impatiens dorește să reinterpreteze pe piața românească ideea de cadou, aranjament floral ori buchet. De ce numai buchete cu flori cand putem oferi celor dragi buchete savuroase...la propriu...nu glumim, din fructe, legume și mezeluri. De ce să oferim totdeauna un buchet clasic? Nu v-ati plictisit? Noi da. De aceea dorim sa revoluționăm și să schimbăm mentalitatea dvs. Nu fiți rigizi, fiți flexibili, împreună cu Impatiens.
Cu drag,
Impatiens

semnatura impatiens

Echipa Impatiens

Un mix de creativitate, talent și dăruință

Daniela Stoian
Sursă de inspirație
florist florina
Florina Matei
Senior Florist
Yana florist
Yana Travkina
Florist
logist
Mihai Breazu
Logistic Manager
florist florina

Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia

Florina Matei Senior Florist

Cine vede potenţial frunza în sămânţă, floarea în boboc şi fructul în floare, acela poate să-şi conducă viaţa cu înţelepciune

Stoian Daniela Fondator