<realizare site web cursuri contabilitate bucuresti
pahar carton
beton amprentat
pompe de caldura

Abonare NEWSLETTER

PrestaShop

Administratorul www.impatiens.ro depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe site. 

Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, www.impatiens.ro precizează că imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. 

De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre administratorul www.impatiens.ro fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Totodată, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă administratorul www.impatiens.ro încearcă să vă prezinte informațiile cele mai relevante. 

Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.
Site-ul Impatiens poate conține și link-uri către alte site-uri.

www.impatiens.ro  nu este responsabil de politica de confidentialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri. 
În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comanda.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii societății.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine ca formă de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care www.impatiens.ro este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENȚII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare urmatoare. 
Termenii si conditiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.
Termenii și conditiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site, va rugam sa nu accesati site-ul si sa nu folositi serviciile sale.
Termenii si conditiile acestui site au valoare contractuala. Efectuarea unei comenzi prin intermediul site-ului echivaleaza cu semnarea unui contract de prestari servicii intre administratorul www.impatiens.ro  si persoana care efectueaza comanda.

Proprietar magazin online de flori

Acest site si continutul acestuia este proprietatea STOIAN DM PFA, cu sediul Câmpina, str. Mioriței, nr. 3, CUI: 373285391, F29/279/2017. Continutul site-ului se defineste prin totalitatea imaginilor, care include, dar nu se limitează la aspectul grafic general și elementele grafice care alcatuiesc design-ul, precum și pozele produselor, totalitatea textelor, care include, dar nu se limitează la descrierile produselor, precum și textele aferente categoriilor de produse, totalitatea materialelor digitale care pot fi accesate prin intermediul site-ului și care sunt gazduite pe domeniul site-ului.

Folosirea de conținut sau cod sursă, în forma de extras sau în integralitate, de către o terță parte, în lipsa acordului expres al proprietarului este strict interzisă, acestea fiind protejate conform cu Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe actualizată, modificata prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004.

Drepturi și obligații proprietar și utilizator magazin online

Proprietar magazin online de flori – STOIAN DM PFA

Ne asumam responsabilitatea pentru prospețimea și calitatea florilor livrate, precum și pentru calitatea recipientelor decorative și a accesoriilor folosite pentru realizarea aranjamentelor.

Pot exista situații in care, datorită specificului sezonului sau în cazuri speciale, să nu putem prelua comenzi suplimentare. În această situație, veți fi contactat de un operator care va stabili împreuna cu dumneavoastră fie un alt termen de livrare al comenzii solicitate, fie o altă soluție pentru onorarea comenzii, fie o altă rezolvare.

Datorită specificului (perisabilitate și aspect unic), toate modelele de aranjamente florale, buchetele și coșurile cu produse prezentate pe site pot să difere într-o anumită măsură față de imaginile prezentate. Acest fapt este normal și nu constituie motiv de refuz pentru o comandă. Dacă efectuați  o comandă care conține o anumită planta sau floare care nu este disponibilă temporar la furnizori, vom căuta și vom integra în comandă, la același preț (fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră) un înlocuitor convenabil pentru planta sau floarea respectivă. Ne rezervam dreptul de a decide situațiile în care poate fi necesar să vă contactam pentru a stabili împreună înlocuitorul pentru o componentă sau alta a comenzii, fie că este vorba despre flori sau despre alte elemente ale acesteia (recipiente, cosuri, accesorii, produse etc).

Ne rezervam dreptul de a ne alege clienții. Astfel, ne rezervam dreptul de a refuza comenzile acelor persoane cu care am avut experiențe neplăcute (intarzierea platilor, probleme la livrare etc) sau dacă suspectăm că o comandă a fost plasată în alte scopuri decat cele pentru care este destinat magazinul virtual. Comenzile refuzate vor fi semnalate prin e-mail, iar sumele achitate vor fi restituite integral persoanelor care au efectuat comenzile respective. Ne rezervăm dreptul de a nu motiva refuzul unor comenzi.

Utilizator magazin virtual

Utilizatorul are dreptul de a refuza primirea unei livrari în cazul în care florile sunt deteriorate sau aranjamentul floral nu corespunde comenzii, cu excepția situațiilor menționate mai sus. În cazul în care refuzul comenzii este justificat iar vina aparține www.impatiens.ro., (flori deteriorate, ofilite, livrarea altor produse sau aranjamente florale decat cele comandate), suma achitată pentru comandă se rambursează integral utilizatorului, fără alte compensații suplimentare.

Confidentialitatea datelor magazin online de flori

Ne obligăm să protejăm datele dumneavoastra conform cu legislația în vigoare.

STOIAN D.M. P.F.A. este înregistrată și avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de înregistrare 0008340 din 10.04.2017,

Confirmarea comenzilor efectuate in magazin online de flori

Confirmarea comenzilor se face în fiecare zi, după orele 18.00, indiferent termen de ora de plasare a comenzii, prin e-mail sau telefonic. 

Comenzile pot fi efectuate fără un program orar, 24/24 cu 7/7 zile, cu mențiunea că livrarea se face în prima zi lucrătoare care urmează comenzii.

Preturi si livrare magazin virtual www.impatiens.ro

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și nu conțin TVA. La valoarea comenzii, obtinută prin înmulțirea numărului de bucați comandate cu prețul unitar al acestora, se adaugă cheltuielile asociate livrarii (transportul).

www.impatiens.ro livrează produsele comandate astfel:

  •         prin serviciile oferite de Urgent Cargus;

  •         în Câmpina, gratuit;

  •         în 24 de ore pentru întreg teritoriul țării, livrarea gratuită dacă este mai mare de 150 ron, tot prin Urgent Cargus. Livrarea se face în siguranță, în regim ”door to door”.

  •         Livrare garantată a doua zi lucrătoare până în ora 12.00

  •         Pentru comenzile efectuate/colectate sâmbăta, livrarea se efectueza în ziua de luni.

  •         Pentru sume mai mici de 150 ron per comandă, livrarea se taxează suplimentar cu 30 ron.

  •         Termenul de livrare este de maxim 24 ore de la confirmarea plații. Data livrării poate fi stabilită cu curierul și pentru un interval ulterior acestui termen.

www.impatiens.ro se obligă să livreze comenzile în bună stare și în termenele convenite. Nu asigurăm returnarea  plaților și nu ne asumam responsabilitatea pentru întarzieri ale  livrărilor datorate unor situații care nu depind de  www.impatiens.ro, care includ, dar nu se limitează la efectuarea  tardivă a plăților necesare, situațiile în care destinatarul  fie nu este găsit la locația indicate, la ora stabilită pentru  livrare, fie nu dorește să primească livrarea, calamități naturale, condiții climatice nefavorabile, stare de necesitate etc.. În oricare dintre  situațiile de mai sus și în situații similare, comanda poate fi ridicată  de la sediul nostrum. Dacă vă regăsiți intr-o astfel de  situație, va rugăm să ne contactați.  Datorită perisabilitătii specifice, dacă respectiva comanda nu este  ridicată sau reorientata către livrare în termenul menționat mai sus, nu  mai poate fi recuperată.

Litigii magazin virtual www.impatiens.ro

In cazul apariției unor potențiale litigii, ambele părți se obligă să încerce rezolvarea amiabilă a acestora, conform cu termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.